El Manchester United, liderat per Marcus Rashford i animat al final pel portuguès Bruno Fernandes, va sotmetre el Liverpool ahir per 3-2 a Old Trafford i va avançar als 8ens de final de la Copa d'Anglaterra. Els homes de Solskjaer van accentuar així el mal moment de l'equip de Klopp, que també està perdent gas a la Premier.

El partit estrella de la 4a ronda de la Copa no va decebre. El Liverpool es va avançar en el minut 18 quan Salah va finalitzar de forma magistral una gran passada de Firmino. El United no va decaure: Rashford va executar una passada de molta categoria des del centre del camp i Greenwood no va fallar davant d'Alysson per establir l'empat (min 26).

El partit es va accelerar a l'inici del segon període. Rashford i Greenwood es van intercanviar els papers i el primer va fer el 2-1 al 48. Deu minuts més tard, la societat que formen Salah i Firmino va tornar a donar rèdits i l'egipci va fer el 2-2.

A partir d'aquí, els locals van ser més ambiciosos i van decantar l'eliminatòria quan Bruno Fernandes va marcar de falta al minut 78. El Liverpool va anar a per totes però qui va estar més a prop del gol va ser el United en un xut de Cavani que va refusar el pal.