Noelia García i Núria Mendoza es van veure les cares dissabte en el duel basc de la Lliga Iberdrola que va enfrontar l'Eibar i la Reial Societat i va acabar amb un punt per a cada equip (2-2). La portera igualadina del conjunt vitorià i la defensa monistrolenca de les donostiarres van jugar els noranta minuts en un dels partits que no van estar afectats pel coronavirus.

Amb aquesta igualada, l'Eibar es manté a la zona mitjana de la taula i la Reial Societat suma un punt més en la lluita per apropar-se a la tercera plaça, que dona dret a jugar la propera Lliga de Campions. Un objectiu, però, que té a hores d'ara molts pretendents més enllà del líder Barça, que no va poder disputar el seu partit contra el Granadilla pel brot de covid de l'equip tinerfeny.

La bona notícia en les files barcelonistes és el retorn als entrenaments de Jana Fernández, la jove jugadora de Sant Esteve Sesrovires, un cop complert el preceptiu confinament per haver estat en contacte estret amb un positiu. El Barça jugarà dijous (16 h) al camp de l'Athletic Club.

El Betis de la manresana Marta Perarnau, que no va entrar en joc, va perdre per 1-2 amb el CFF Madrid. El Rayo Vallecano de la fruitosenca Paula Fernández va haver d'ajornat el matx contra l'Espanyol pels positius de l'esquadra blanc-i-blava. L'equip madrileny jugarà dimecres (18.30 h) a Logronyo, mentre que a les 20.30 h es disputarà el matx entre la Reial Societat i el Betis.