27 de gener de 2021
27.01.2021
Regió7

LaLiga anuncia que només es podrà entrar als estadis si es porta mascareta FFP2

La mesura afecta tot el personal que accedeixi als camps i les ciutats esportives dels clubs

27.01.2021 | 11:46
Imatge d'arxiu de l'estadi de El Congost de Manresa el setembre del 2020

LaLiga exigirà des del pròxim divendres 29 de gener l'ús de mascaretes FFP2 per a tot el personal que accedeixi als estadis, així com a les ciutats esportives dels clubs, donat l'augment de contagis de covid-19 a totes les províncies d'Espanya en les últimes setmanes i l'expansió de la soca britànica.

«Des de LaLiga demanem a tothom que accedeixi als estadis, que no abaixeu la guàrdia i eviteu símptomes de relaxació. Us recordem que, posant-nos en risc a nosaltres mateixos, també posem en risc el nostre entorn», va assenyalar la patronal en un comunicat.

Filtren l'aire inhalat

LaLiga va recordar que aquestes mascaretes són equips de protecció individual (EPI), preparades per crear una barrera entre un risc potencial i l'usuari, la finalitat de les quals és filtrar l'aire inhalat i evitar l'entrada de partícules contaminants en l'organisme.

També va assenyalar la necessitat de comprovar abans de la seva adquisició el marcatge CE, seguit de quatre números, així com la referència a la norma UNE EN-149 per assegurar que el producte compleix la legislació i que les autoritats sanitàries recomanen no utilitzar-les més de 8 hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.


L'últim El més llegit