L'Igualada femení es consolida a la zona mitjana de la classificació després de derrotar l'Osca, en un partit que s'havia ajornat setmanes enrere i que arribava després que les anoienques descansessin el cap de setmana. Segurament per això van sortir més fortes i dominant l'enfrontament fins que al minut 21 Ari Ramos va obrir el marcador amb un xut creuat.

L'equip local va seguir insistint, tot i que sense trobar el camí cap a la porteria blaugrana en una primera part que va finalitzar amb un ritme interromput sovint per les faltes i la poca fluïdesa.

Va ser a la represa quan l'Igualada va tornar a posar setge a la porteria de Nuria Rodríguez i, als onze minuts, novament Ari Ramos va rebre la pilota a una banda i va assistir perquè Marina Salanova allotgés la pilota al fons de la porteria.

El gol igualadí va esperonar el conjunt visitant, que va pressionar la sortida de la bola anoienca, però després d'uns minuts de problemes de circulació, els canvis van propiciar que l'Igualada dominés, tot i que els pals i la portera visitant van evitar més gols.