Un gran últim quart en atac, sobretot de la base Laura Raventós, autora de 8 dels 17 punts anotats en tot el partit, entre ells dos triples, van donar al Cadí una victòria valuosa davant d'un rival que encara és lluny però que li permet acostar-se a un triomf dels conjunts que té a davant, dos dels quals no van jugar i un altre va perdre, amb la qual cosa s'aproxima a la zona de play-off.

Les urgellenques, que han disputat cinc partits en dotze dies, van anar a remolc en els dos primers quarts davant d'una formació que buscava bé els punts interiors. A l'inici del darrer període, però, amb un dèficit de cinc punts, les accions atacants del conjunt de Bernat Canut van començar a ser positives, l'equip va anotar 24 punts en deu minuts, però encara va haver de patir per l'última possessió madrilenya, ja que l'Estudiantes va tenir la pilota per enviar el duel a la pròrroga.

Canut afirmava al final que el partit ha estat «la continuació de la feina que hem desenvolupat les dues últimes setmanes, amb un compromís pel treball defensiu molt gran. A l'últim quart, a més d defensar bé, hem generat bàsquet i hem trobat les seves escletxes».