El Sala 5 Martorell va obtenir una treballada victòria davant del combatiu conjunt balear, el Gasifred Eivissa. Després d'encadenar dues derrotes consecutives, el combinat martorellenc va disputar un partit molt complet i va ser capaç de tornar a sumar els tres punts a casa. Els locals van saltar damunt la pista molt concentrats i va aconseguir obrir forat amb dos gols consecutius. En una jugada de mala sort, els visitants va reduir distàncies i el porter local es va lesionar. Aquesta situació va desestabilitzar els martorellencs i els eivissencs ho van aprofitar per empatar abans del descans en una acció des del doble penal. Ambdós equips van enfilar el túnel de vestidors amb el 2-2.

A la represa el Sala 5 va imposar el seu domini i va ser molt superior. Els jugadors locals van aconseguir ampliar l'avantatge fins al 5-3 després d'un doble penal. Amb aquest resultat i quan faltaven tres minuts pel final, el conjunt balear va decidir sortir amb el sistema de porter jugador per intentar retallar distàncies a la desesperada. Els jugadors martorellencs van aprofitar aquesta situació per sentenciar marcant gols a porteria buida. Els jugadors locals del Martorell no van afluixar en cap moment i van acabar per golejar fins el 8-3.

El Manresa FS no pot jugar

La covid continua fent de les seves. Els responsables del Manresa FS van saber divendres a la nit que s'havia de suspendre el partit a la pista de l'Industrias Santa Coloma B, del subgrup 3B de la 2a Divisió Nacional B. Properament es fixarà una nova data.