L'accés als play-off encara no està lligat després d'una jornada nefasta pels interessos del Puigcerdà. A la derrota per un gol a la pista del Txuri s'hi va sumar la victòria el Barça a Jaca per 4-6, en un partit pendent de la jornada 3.

El primer temps va acabar amb 2-1 després d'un gol d'Alberdi fruit de la pressió inicial dels bascos i un altre de Mendizábal a tres minuts del final aprofitant una errada defensiva dels ceretans, que tenien superioritat. Entremig, Granell va fer l'empat momentani en una situació de power play.

Tot i que Kelvey-Brown va restablir l'equilibri, de nou Mendizábal va avançar el Txuri cap el final del segon període. En el tercer, ambdós conjunts van tenir oportunitats. Fuentes va fer el 4-2, però Sarmiento de seguida va escurçar el marge. Els ceretans ho van intentar, però Muñoz va fer el 5-3 i els catalans ja no van poder passar del 5-4 obra de Sarmiento.

Derrota del femení

Inesperada derrota del CG Puigcerdà a la lliga femenina, un 2-5 contra l'Huarte que, no obstant això, no fan perillar la segona posició. El Majadahonda lidera amb 30 punts, el Puigcerdà en té 22 i el Txuri 18 i un partit menys.