L'Igualada femení va superar el Son Sardina, equip capdavanter de la classificació, després de desplegar un gran nivell de joc.

El partit va començar amb la possessió de la pilota de les blaves. L'equip de Marta Cubí va tenir tranquil·litat per madurar el joc i arribar amb perill. En canvi, el conjunt balear buscava atacs ràpids. Al minut 12, després d'una gran jugada trenada de tot l'equip, Pauli va assistir a Marina, per definir per tot l'escaire. Les blaves es van sentir molt còmodes i van arribar més oportunitats. Així va ser com, al minut 26, Marina seria la més murria, després de robar una pilota dins l'àrea rival, superant la portera i fent el segon gol blau.

No obstant, l'alegria local va durar ben poc quan, al minut 33, un malentès entre la defensa i la portera va ser aprofitada per la davantera visitant. A la represa, el domini blau va anar a més. A partir del joc de possessió, l'equip es va sentir superior i les arribades blaves eren constants. Amb la bona posada en escena de les locals, en un córner, Helena rematava al fons de la xarxa, un refús de la portera visitant, per fer el tercer gol.