El barcelonista Leo Messi també emprendrà accions legals contra el rotatiu 'El Mundo', que aquest diumenge ha publicat en exclusiva el contracte que l'argentí té signat amb el Barcelona i que li reportarien uns 555 milions d'euros en els últims quatre anys.

Segons ha pogut saber EFE de fonts properes a l'entorn del jugador, els advocats de Messi treballen "en una querella contra el Mundo per la publicació del contracte" i estan estudiant "implicar als qui des del si del club tinguessin accés a aquest contracte i poguessin haver-ho filtrat".

Això suposaria assenyalar tant als membres de l'anterior junta directiva, presidida per Josep Maria Bartomeu, com al president de la junta Gestora, Carles Tusquets, o al CEO de l'entitat, Óscar Grau.

Aquesta demanda se sumaria a la qual ha anunciat el FC Barcelona aquest diumenge. El club nega "categòricament" que hagi filtrat el contracte de Leo Messi i lamenta que el contracte "hagi transcendit públicament", ja que es tracta d'"un document d'àmbit exclusivament privat" i que es regeix pel principi de "la confidencialitat entre les parts".