El Gimnàstic de Manresa juvenil va imposar la seva superioritat i va golejar en la seva visita el camp del Sants. El conjunt manresà continua en la bona dinàmica i segueix lluitant pel seu objectiu d'aconseguir l'ascens de categoria.

L'equip bagenc va començar molt fort en els primers minuts i va tancar al seu camp al conjunt local. El Sants intentava sortir al contraatac per generar perill. Al minut 13 va obrir el primer gol visitant obra de Castillo i tan sols tres minuts més tard, Juanma va ampliar l'avantatge amb el segon gol. Amb aquesta tranquil·litat en el marcador, els visitants van poder jugar a plaer sense rebre ocasions de perill. Amb aquest resultat de 0-2 es va arribar al descans.

A la represa els escapolats van tornar a estrènyer l'accelerador i van sentenciar amb el tercer gol gràcies a Xavi. També tres minuts més tard, Bou arrodonia la golejada amb el quart gol. El Nàstic es va relaxar i el marcador ja no es va moure més. Amb aquests tres punts, els bagencs ocupen la quarta posició amb 18 punts. En la propera jornada de la competició, els juvenils del Nàstic rebran la visita al seu camp del Prat, equip que suma un total d'onze punts.