El CH Sant Esteve Sesrovires va ratificar al barceloní CEM Nova Icària la línia ascendent del seu joc i es va imposar a domicili a un dels equips més sòlids de la categoria, l'Handbol Poble Nou (33 a 34).

La primera part del duel va ser molt igualada i tots els parcials van registrar un empat, excepte el primer (2 a 1) i l'últim, el que determina el resultat al descans (17 a 16).

El mínim avantatge local es va mantenir durant el primer terç de la represa. A partir del minut 40, els visitants van capgirar el marcador (21 a 22) liderats per Rubén Ridao, autor de 12 gols. Els sesrovirencs van adquirir fins a quatre gols d'avantatge a l'equador del segon període (22 a 26) i van saber patir al final per segellar el cinquè triomf a la competició.