Segona derrota consecutiva del CG Puigcerdà, en aquesta ocasió davant d'un Huarte molt superior sobre el gel. Tot i que conserven la segona plaça, les locals es jugaran aquesta posició en el partit pendent contra el Txuri Urdin que es disputarà diumenge vinent (12 h) a la capital ceretana.

La gran actuació de la portera Carolina Moreno va evitar que l'ensopegada fos superior. En el primer període, el Puigcerdà no va aprofitar les superioritats numèriques i va encaixar el 0-1 a falta de sis minuts pel final. El domini de l'Huarte va prosseguir en la segona part, amb una gran actuació de Haizea Fernández. Tot i que les catalanes van reduir distàncies amb el 2-3 en un inici fulgurant, les visitants van tornar a posar les coses al seu lloc.