L'exhibició defensiva del Barça en el tercer quart del partit disputat pels blaugrana al Bilbao Arena va sentenciar el duel que els jugadors de Sarunas Jasikevicius van disputar contra l'amfitrió, el Retabet Bilbao. Els blaugrana es van imposar amb comoditat per disset punts de diferència (73 a 90).El primer quart va ser igualat. Els jugadors d'Àlex Mumbrú van iniciar el partit amb coratge i gosadia i un alley-hoop d'Ondrej Balvin va situar un inesperat 11 a 4 a l'electrònic. L'esbroncada del tècnic lituà als seus jugadors va fer efecte i Davies, Mirotic i Hanga van liderar la reacció visitant (23 a 25). En el segon acte, els catalans van disposar d'un avantatge de 10 punts (33 a 43) després d'un triple de Kuric, però al descans només tenien una renda de sis (39 a 45).

La intensitat defensiva del Barça al tercer període va provocar un contundent parcial (12 a 30) que va sentenciar el duel. L'últim quart va ser un tràmit. El joc coral dels blaugrana va facilitar que anotessin els dotze jugadors que va fer actuar Sarunas Jasikevicius.

Al pavelló de la Font de Sant Lluís el València BC de Jaume Ponsarnau es va refer d'una pèssima actuació al primer quart (12 a 22) i va consolidar la setzena victòria a la competició durant el segon i el tercer parcials. Bojan Dubljevic (19 punts) i Klemen Prepelic (18) van liderar l'atac dels taronja.

Per últim, a Saragossa, el Casademont va refermar la seva recuperació i es va imposar per 83 a 70 el Monbus Obradoiro.

El duel va ser molt equilibrat durant els tres primers parcials, amb lleugers avantatges d'un i altre equip que coincidien amb les ratxes dels basquetbolistes més inspirats d'ambdues formacions: l'ala Nicolás Brussino i l'ala pivot Steven Enoch.

En el darrer parcial, dos triples consecutius de Brussino, seguits d'un tercer de l'ala pivot Elias Harris van decantar el duel i van propiciar el decisiu parcial de 26 a 13.