El Futsal Vicentí no va poder puntuar en la seva pista tot i començar guanyant davant del Ripollet (1-2). El conjunt visitant es va trobar molt còmode damunt de la pista enfront d'un equip bagenc que no es va mostrar a l'altura. Tot i això, el local Fajardo va posar davant els locals amb un gol al minut 7 de joc. El Ripollet va poder reaccionar al cap de cinc minuts per posar de nou l'igualada i marxar amb aquest empat al descans.

A la represa, de nou els visitants van marcar un gol al contraatac. L'entrenador local va decidir sortir amb el sistema de porter jugador per intentar empatar, però els seus jugadors no van estar encertats. Els bagencs van gaudir de múltiples oportunitats però la pilota no va voler entrar.

Amb aquesta derrota, el Futsal Vicentí continua a la cinquena posició, amb 19 punts. La setmana vinent l'equip de Sant Vicenç visitarà la pista del Manresa FS.