El rigor defensiu no va ser suficient i l'Igualada va cedir la vuitena derrota del curs a l'Olímpic de Terrassa (1 a 0). Els blaus van tenir opcions de puntuar fins que Jaume Pascual va rematar de cap a gol, lliure de marca, des del cor de l'àrea de penal una intencionada centrada des de la dreta (min 83).

El bon plantejament defensiu dels anoiencs i el joc cadenciós i previsible dels egarencs van propiciar que el primer període s'exhaurís sense que els porters Ortega i Romans veiessin perillar la integritat de les seves porteries. El bagatge ofensiu dels de Juanjo García es va limitar a un xut de Jaume Pascual que Romans va aturar sense dificultats (min 29). Una centrada xut de Joel Huertas va ser l'aproximació més perillosa dels blaus (min 38).

La tendència de la confrontació no va canviar a la represa. La lentitud i la falta de mobilitat convertien en estèril la possessió dels egarencs, tot i que progressivament trobaven més espais en l'entramat defensiu visitant. Després de vuit rematades desviades o conjurades per la defensa, Álex Fernández (min 68) va obligar Romans a lluir-se per aturar un xut ras i llunyà. Els locals en van tenir prou amb crear una altra ocasió per sentenciar el triomf.