L'Igualada femení no va poder puntuar en el seu complicat desplaçament a les illes Balears per enfrontar-se davant de l'Atlètic Balears i va perdre per un clar 4-1. El conjunt anoienc es va veure sorprès durant la primera meitat i va anar sempre a remolc en el marcador. Les blaves van tenir una efectiva posada en escena en els primers compassos de joc. Amb una sòlida defensa, les visitants van aguantar les primeres envestides de les locals. El líder de la categoria va encarar els tres punts després de marcar dos gols consecutius en dos minuts de diferència, 2-0. Les anoienques no van saber reaccionar i abans del descans van acabar d'encaixar el tercer gol.

A la represa les jugadores de Marta Cubí van fer un pas endavant però no van tenir encert de cara a porteria. Les locals van sentenciar amb el quart gol al minut 62. L'Igualada va continuar lluitant finsal final i ja en el minut 86 van aconseguir marcar el gol de l'honor, obra de Salanova. La setmana vinent les igualadines visitaran el camp del Girona.