El Manchester City de Guardiola comença a fer olor de campió després d'exhibir-se ahir a Anfield enfront del Liverpool, que detenta la corona però ja és a 10 punts dels citizens, que tenen un partit pendent. Tot i que Gündogan va fallar un penal poc després de la mitja hora de joc, l'equip del santpedorenc va golejar els de Klopp.

Gündogan es va redimir, a l'inici de la segona part, convertint el primer gol del partit. Salah, però, va empatar des dels 11 metres un quart d'hora després. El matx tornava a estar equilibrat, però darrerament Anfield ha deixat de ser un fortí. Un doble error d'Alisson va significar l'1-2, novament amb Gündogan de protagonista. Fins al final, la capacitat dels locals per reaccionar va ser escassa i Sterling, amb una altra pifiada d'Alisson, i Foden van sentenciar.