L'Unicaja va igualar ahir a victòries amb el Baxi Manresa, amb qui té perdut el bàsquet average particular, en vèncer a la pista de l'Urbas Fuenlabrada per 68-85 en un enfrontament en què el base Frankie Ferrari, a qui es relaciona insistentment amb el conjunt bagenc, no va disputar ni un segon. Els malaguenys, que aquesta setmana disputaran la Copa, van dominar des del 12-30 del primer període i van tenir en Deon Thompson, amb 14 punts i 18 de valoració, el seu millor home. Eyenga en va anotar 15 pel conjunt madrileny.

Bon triomf també del Joventut, a la pista de l'UCAM Múrcia, que el consolida en zona de play-off. Els verd-i-negres van vèncer per 84-91 en un duel igualat però en què van dur la iniciativa en tot moment. Tomic, amb 18 punts i 28 de valoració, va estar ben secundat pels 17 de Bassas i López-Aróstegui. Per als locals, 18 punts del montenegrí Nemanja Radovic.

En el derbi madrileny, el Madrid va aprofitar el baix estat de forma de l'Estudiantes per escapar-se en l'últim quart i guanyar per 65-79, amb 17 punts de Carroll i 16 de Causeur. Pels locals, Avramovic va arribar fins als 21.

En el partit que tancava la jornada, el TD Systems Baskonia va igualar amb el Lenovo Tenerife al capdavant de la classificació en superar-lo per 79-81. Henry va anotar el bàsquet decisiu i Salin i Marcelinho van errar els triples que haurien pogut donar el triomf als canaris.