Aquest darrer cap de setmana, l'equip sènior femení del CH Vilanova del Camí va assolir una àmplia victòria (27 a 17) i va encaixar la primera derrota del curs (24 a 21) contra l'Handbol Cooperativa de Sant Boi, en la represa de la competició al grup A de la Lliga Catalana Femenina, la màxima categoria del país.

Dissabte, al poliesportiu de Can Titó, les jugadores de David Díaz van superar amb solvència l'Handbol Cooperativa (27 a 17), amb la destacada aportació ofensiva de la santpedorenca Mayra Magnoni (7 gols) i de Marta Tapiolas (6). Diumenge, les vilanovines van cedir per 24 a 21 a Sant Boi de Llobregat.

A hores d'ara, el CH Vilanova del Camí ocupa el tercer lloc a la classificació amb 6 punts (3 victòries i una derrota), els mateixos que el líder CH Palautordera i que el segon classificat, el Lleida Pardinyes.

El Martorell cedeix amb el líder

En el grup B, el CH Martorell no va poder superar en cap de les dues confrontacions el líder, l'Handbol Sant Vicenç B. Dissabte, van perdre a casa (24 a 33), tot i els 6 gols d'Helena Sevilla. Diumenge, l'actuació de Núria Morlesín (7 gols) no va poder impedir la derrota a Sant Vicenç dels Horts (38 a 27).