La Reial Societat de Natàlia Arroyo va sumar un punt en la lluita per obtenir una plaça per a la propera edició de la Lliga de Campions, en empatar a casa contra el Madrid CF (1-1). El matx va estar marcat a la segona part per l'expulsió de la local Núria Mendoza, de Monistrol de Montserrat, que va veure la segona targeta groga al minut 71.

La temporada vinent, la Lliga Iberdrola enviarà els tres primers classificats a una remodelada Lliga de Campions que inclourà una primera fase de grups, abans de les eliminatòries pel títol. Amb el Barça destacat a la primera posició, sis aspirants pugnen per les dues places restants.

Entre els candidats hi ha la Reial Societat i el Madrid CF, que es van veure les cares a Zubieta. Les castellanes es van avançar al minut 29 amb un gol de Sara González, i la local Palacios va empatar en el temps afegit. Els dos conjunts van intentar avançar-se a la segona part, però el marcador ja no es va moure més. El Barça de la sesrovirenca Jana Fernández (que no va actuar en el 0-2 assolit a Logroño) és líder invicte amb 45 punts en 15 partits. Per darrera: Llevant (18 partits) 38 punts; Real Madrid (17) 37; Atlético de Madrid (18) 35; Madrid CF (18) 35; i Reial Societat (17) 31.

Victòria del Betis

El duel andalús entre Betis i Spòrting Huelva es va resoldre per 2-0 a favor de les locals. La manresana Marta Perarnau va entrar al camp al minut 88. El Rayo Vallecano de Paula Fernández va empatar 1-1 a casa amb el Llevant. La defensa fruitosenca va ser titular però al minut 70 va deixar el seu lloc a la davantera Bulatovic. Amb la igualadina Noèlia Garcia a la porteria, l'Eibar no va poder evitar que el Sevilla guanyés 1-3.

La Lliga Iberdrola torna dimecres amb els partits Deportivo-Eibar (16.30 h), Sporting H.-Rayo (17 h), Llevant-Reial Societat (19 h) i Barça-Betis (19 h).