Jordi Cruyff és un dels protagonistes de la cursa per a la presidència del Barcelona. El seu nom va aparèixer en l'organigrama esportiu dissenyat per Víctor Font, un dels candidats, tot i que ell va precisar que es mantenia al marge de la contesa electoral. Estava designat com el futur secretari tècnic sota la supervisió de Xavi Hernández com a mànager general en cas que Font guanyi a les urnes el 7 de març.

Ara, Jordi Cruyff, que és a la Xina dirigint el Shenzhen, ha precisat que si el seu pare fos viu tindria clar a qui recolzaria en aquesta lluita que mantenen Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa. «¿A qui votaria el teu pare?», li va preguntar Manu Carreño, el director d''El Larguero' de la cadena SER. «La resposta és molt clara, crec que Laporta. Sempre s'han portat bé, havien col·laborat en moltes ocasions», va respondre Jordi Cruyff. «Tinc bastant clar que el meu pare votaria Laporta; sempre, no només ara sinó també abans i el dia de demà», ha remarcat.

Després, el tècnic del Shenzhen ha indicat les claus del fet que Laporta sigui «favorit» en aquesta campanya que s'està fent cada vegada més llarga després de retardar-se la cita amb les urnes. Les eleccions estaven fixades per al 24 de gener, però fins al 7 de març no es coneixerà el successor de Bartomeu a la llotja del Camp Nou.

«¿Per què Laporta és favorit? El barcelonisme té ganes de tornar a l'època bona, Laporta va fer un grandíssim moment de club, amb bones decisions, decisions atrevides i la gent enyora sentir aquella època bona del Barcelona tant dins com fora del camp», ha indicat Jordi Cruyff, admetent que es deu «una mica a aquestes ganes del passat».

A més, va situar un moment clau d'aquesta llarga campanya. Va ser quan Laporta va col·locar una pancarta gegant a prop del Bernabéu. «Aquesta pancarta va ser un moviment molt clar. El Barça i l'aficionat necessita estar orgullós, sentir-se temut», ha comentat Jordi Cruyff, i ha recordat que «exjugadors i jugadors tots parlen bé de Laporta, i això no és fàcil. El mateix Xavi va dir que havia sigut el millor president que havia tingut».