Donar per acabat el partit corresponent a la 13a jornada del subgrup 3B de Segona B que van disputar dissabte el Manresa FS i el Barceloneta Futsal amb el resultat que registrava el marcador en el moment de la seva suspensió (3 a 1) i multar al club barceloní amb una exemplaritzant sanció econòmica de 1.000 euros.

Aquesta va ser la decisió que va prendre ahir el Jutge Únic de Competició del Comitè Nacional de Futbol Sala (CNFS), José Luis Carretero Lestón, arran de la suspensió de l'esmentat partit com a conseqüència que un directiu del club mariner va fer sonar, almenys en dues ocasions, un xiulet per confondre els jugadors del Manresa FS en jugades en què aquests iniciaven perilloses accions ofensives. El directiu duia el xiulet dins la màscara que tots hem d'utilitzar degut a la crisi sanitària.

Sens dubte, la fefaent descripció dels fets que van ocórrer dissabte al pavelló del Pujolet efectuada pels àrbitres aragonesos José Miguel Guillén Escolán i Salvador Prieto Cobacho ha estat determinant en l'exemplar decisió de José Luis Carretero Lestón, en considerar que l'acció del directiu del club barceloní s'emmarca en l'apartat «d'incidents greus per l'acció del públic».

La decisió permet al Manresa FS sumar la sisena victòria en deu partits jugats i situar-se en la quarta posició a la classificació amb 18 punts, a només un del quart, el CDFS Sogorb (19) i a dos del Barceloneta Futsal (20), equip que ha disputat dos partits més que els blanc-i-vermells.