El flagell de les lesions segueix castigant la plantilla del Baxi Manresa i ahir, el club va informar que la severa fasciïtis plantar que afecta l'ala argentí Juampi Vaulet es va agreujar en el partit que els manresans van jugar dissabte a Las Palmas contra l'Herbalife CB Gran Canària i que els bagencs van perdre per 83 a 77.

El club no especifica en la seva nota informativa el període de baixa del jugador cordovès. S'assenyala que «haurà d'estar fora de les pistes durant un temps indefinit» i que «la seva evolució marcarà quan podrà tornar a estar disponible» per exercitar-se sota el guiatge de Pedro Martínez.

El tècnic barceloní ja va alertar en la roda de premsa prèvia al partit al Gran Canària Arena de la lesió de l'ala i va especificar que, de forma excepcional i com a conseqüència de les altres quatre baixes que té l'equip en aquest moment (Dani Pérez, Guillem Jou, Eulis Báez i Matt Janning), se'l forçaria en aquest duel. La intenció del cos tècnic del Baxi Manresa era donar-li almenys una setmana de descans per afavorir la seva recuperació. Vaulet, tot i el dolor que patia, va haver de jugar 30 minuts i 44 segons a Las Palmas.