El Barça ja és l'equip amb més títols de la Copa de la Reina després de derrotar ahir l'EDF Logronyo per 3-0 en la final de l'edició corresponent a la temporada passada. Les blaugrana sumen 7 victòries en la competició, i deixen enrere en el palmarès el Llevant i l'Espanyol, que en tenen 6.

L'equip de Lluís Cortès ha signat una competició immaculada, amb 14 gols a favor i 0 en contra. Però la d'ahir no va ser una final plàcida. Les riojanes es van defensar amb solvència durant gairebé tota la primera part, amb dues línies ben plantades damunt del terreny de joc que aconseguien desconnectar Guijarro d'Aitana i Alèxia i que dificultaven les evolucions per les bandes de Martens i Graham Hansen.

Tot, però, va canviar al minut 41 quan Alèxia va transformar un penal del qual ella mateixa n'havia estat víctima. Instants després, Aitana, escollida MVP del partit, va protagonitzar una gran acció individual i va posar el 2-0 pràcticament definitiu al marcador. Abans i després, el Barça va tenir diverses ocasions per batre Tajonar, però només ho va fer amb un cop de cap de Jenni Hermoso que va certificar el títol.