El Barça s'enfrontarà amb el Reial Madrid en la final de la Copa del Rei de bàsquet, després de no donar cap opció al TD Systems Baskonia en la semifinal, al qual ha derrotat per 77-68.

No ha estat el dia de l'equip de Vitòria, que amb prou feines ha aguantat fins al final del segon quart quan dos triples consecutius de Nikola Mirotic i un més de Cory Higgins han trencat el partit, 38-27 al descans.

En la segona part, l'equip blaugrana ha dominat amb certa facilitat el marcador, fins que mancant cinc minuts l'equip de Vitòria ha aconseguit apropar-se a 6 punts (69-63), per acabar guanyant per 77-68.

Reial Madrid i Barcelona s'enfrontaran en la final de diumenge (18.30 hores, -1 GMT), que serà la cinquena en els últims vuit anys i la dinovena en les 85 edicions de la Copa del Rei.