El Manresa FS va aconseguir una victòria al límit (5-4) després de remuntar un 0-4 en contra a la represa davant del Mar Dénia. El conjunt local va estar desaparegut durant la primera meitat enfront d'un rival al qual li sortia tot de cara. Els visitants van aprofitar bones transicions per marxar al descans amb un favorable 0-3 davant d'un inoperant equip manresà.

A la represa la dinàmica va canviar per complet. Els jugadors manresans van tirar d'orgull i van ser capaços d'aixecar l'enfrontament. Tot i el bon inici local, els alacantins van marcar el 0-4. Aquest gerro d'aigua freda va ser ràpidament contrarestat amb el primer gol manresà, obra de Santa. A partir d'aquí, el Manresa FS va ser un dominador constant sense encert. Els locals van enviar dos pilotes al pal i van desaprofitar múltiples oportunitats clares de gol. A falta de set minuts per al final va aparèixer Corvo. El jugador del conjunt bagenc es va posar l'equip a l'esquena i en tan sols dos minuts va igualar el marcador amb un hat-trick, 4-4. Amb la dinàmica de cara, els manresans van culminar la remuntada amb un gol de Nil quan faltava un minut.

L'entrenador visitant va sortir amb el sistema de porter jugador, però el conjunt del Mar Dénia ja no va gaudir de cap ocasió.