El Sala 5 Martorell va imposar-se per la mínima i amb remuntada inclosa davant l'Hospitalet Bellsport (5-4). Amb aquests tres punts, el conjunt martorellenc escala fins a la segona posició de la lliga.

Ambdós equips van disputar una primera meitat trepidant. Els atacs es van imposar a les defenses i després d'unes alternances es va arribar al descans amb un mínim favorable 2-3 per als visitants. A la represa, l'Hospitalet Bellsport va ampliar les diferències amb el quart gol. Els martorellencs van aconseguir escurçar distàncies un minut més tard amb un gol de penal. En el tram final, els jugadors locals van collar i van aconseguir remuntar amb dos gols consecutius: el primer, obra d'Albacete (hat-trick particular), i el segon, d'Oussama.