El CG Puigcerdà va guanyar per 8-5 el SAD Majadahonda i va sumar el punt que li faltava per classificar-se per als play-off. Després d'haver perdut els tres últims partits, els ceretans van afermar la segona plaça de la fase regular.

El matx, però, no va començar bé per als homes de Barnola, ja que al primer minut Sánchez posava el 0-1 al marcador. Un avantatge que, després de l'empat de Paul, es va repetir amb un altre gol de Stephenson. El primer període va empitjorar quan Mata va fer l'1-3.

A la represa, però, la situació no tan sols no va millorar sinó que Aparicio i Stephenson deixaven el marcador en un 1-5 preocupant. L'equip local no jugava malament, però el marcador li portava la contrària. El campió no es volia deixar anar i la seva tenacitat va tenir recompensa: Granell, Prokop (2) i Boronat van firmar l'empat.

La pressió del Puigcerdà va continuar inalterable i va situar el marcador amb 7-5 gràcies a Granell i Marc Gómez. En el darrer terç, Morer va posar el punt final al triomf. El Barça té 21 punts (10 partits), el Puigcerdà 19 (12), el Txuri 17 (12), el Jaca 14 (11) i el Majadahonda 10 (9).