L'equip urgellenc va ratificar el seu excel·lent estat de forma en imposar-se al guipuscoà IDK Euskotren per 67 a 62 al Palau d'Esports. Amb aquest triomf, l'equip de Bernat Canut es situa vuitè a la classificació de la Lliga Femenina amb un balanç d'onze victòries i tretze derrotes.

La intensitat defensiva de les urgellenques va caracteritzar el joc. Irati Etxarri va donar set punts d'avantatge a les locals amb un triple (13 a 7), però al final del primer quart la igualtat presidia el marcador (17 a 16) i encara es va accentuar després d'un defensiu segon parcial (32 a 32). Laure Resimont i Laura Peña van propiciar el 52 a 48 que lluïa a l'electrònic a l'inici d'un darrer acte en el qual les locals van consolidar la victòria gràcies a la paciència exhibida en atac per trobar superioritats en els canvis defensius de l'IDK Euskotren.