La participació dels representants de l'Avinent CA Manresa i del CAI Petromiralles en els Campionats de Catalunya de Llançaments d'Hivern va reportar un munt de medalles als esportistes de les nostres comarques. Els llançadors dels club manresà van pujar quatre vegades al podi i els de l'entitat igualadina hi van accedir en nou ocasions.

L'igualadí Àlex González es va proclamar campió de Catalunya sub-20, diumenge, en llançar la javelina a 58,10 m. També en aquesta modalitat, però en la màxima categoria, Gemma Brisa (Avinent Manresa) va assolir un meritori subcampionat (35,37 m) i el llançador sub-20 Aleix Llorens (CAI Petromiralles) va aconseguir l'argent en disc, amb una marca de 40,06 m.

Dissabte, a Sabadell, els atletes del CA Igualada Petromiralles Aleix Camats (sub-18) i Elsa Alias (sub-16) van segellar el títol català. El primer va llançar el disc a 51,81 m i la segona el martell a 45,98 m.

Aquest mateix dia, la llançadora de martell sub-18 Irene Mateo (Avinent Manresa) va aconseguir la medalla d'argent amb un llançament de 46,02 m, un metall que també van conquerir els igualadins Albert Gil en disc (42,95) i Guim Morcillo en javelina (41,96) en la mateixa categoria d'edat. La manresana Aina Solé va pujar al tercer graó del podi en desplaçar el disc 30,82 m.

Per últim, en la categoria sub-16, la millor actuació va correspondre a la llançadora de disc del CAI Petromiralles Júlia Tomàs, subcampiona amb una marca de 32,06 m. La bagenca Mar Santanach (40,86) i els anoiencs Ferran Sagrera (43,49) i Elsa Alias (30,29) va ser tercers: els dos primers, en el llançament de martell, i la tercera, en el de disc.