L'equip sènior femení del CN Minorisa va assolir el primer triomf del curs en la segona jornada de la Lliga Catalana de Primera Divisió, en imposar-se al CN Badia (8 a 9).

El primer quart de les manresanes va ser primorós i l'excel·lència del seu joc es va reflectir ben aviat en el marcador (0 a 3), tot i que les vallesanes van reduir el seu desavantatge en els últims segons (1 a 3). L'equilibri va caracteritzar un segon parcial en què les bagenques van malbaratar un penal (3 a 5). Els gols de Martina Yudán Fernández (3 a 6) i de Judit César (4 a 7) i (5 a 8) van permetre recuperar els tres gols d'avantatge en diferents fases del tercer i quart parcials, però la persistència de les locals va propiciar un final igualat i 14 segons després que Goretti Vadillo marqués el 7 a 9, quan faltaven 1' i 32'', van situar-se a només un gol. Les bagenques van saber patir per vèncer.