David Guerrero, un jove manresà de 28 anys conegut en els ambients esportius de la ciutat, va perdre la vida ahir al matí en un accident de trànsit que va tenir lloc a la carretera N-230, en el terme municipal d'Estopiñán del Castillo, a uns 15 km de Benavarri, a la província d'Osca. Guerrero havia estat jugador i entrenador del Futbol Club Pirinaica i era una persona estimada al barri, tal com l'entitat va destacar en un missatge de condol que va penjar a les seves xarxes socials.

L'accident va tenir lloc al voltant de les 8.30 h del matí, segons van informar fonts de la Diputació d'Osca, quan David Guerrero circulava amb el vehicle i va impactar de forma molt violenta contra un camió que transitava en sentit contrari. De resultes de la topada, el cotxe es va incendiar i va quedar calcinat. El manresà viatjava sol, segons van explicar des del servei de Bombers de l'ens provincial. A conseqüència de la topada, la Guàrdia Civil de Trànsit va haver de regular la circulació perquè la calçada va quedar plena de peces dels vehicles.

David Guerrero era una persona coneguda en el món del futbol de la ciutat i la comarca, ja que va jugar a la Pirinaica, i també amb el Club Esportiu Futbol Sala Santpedor. El manresà es va formar al club de la Mion, on va jugar fins que va arribar a la categoria cadet. Posteriorment, fa tres anys, va disputar durant una temporada amb el primer equip de la Pirinaica a la competició de la Quarta Catalana. A més, Guerrero va formar part, el curs passat, de l'staff tècnic del juvenil B de l'entitat.

En un missatge publicat a les xarxes, la Pirinaica va dir ahir que «estem en xoc davant de la desgraciada notícia de la mort del ´Petit' en un accident de cotxe. Ens deixa una gran persona d'aquest barri, exjugador i entrenador d'aquesta casa. Encara no ens ho podem creure. Una abraçada molt forta i molts ànims a la família i amics. DEP».