L'Atlètic de Madrid ha perdut 5 punts en tres dies. Si dimarts no podia passar de l'empat al camp del Llevant (1-1) en un partit pendent, ahir va caure a casa curiosament contra el mateix rival (0-2). Morales va avançar els valencians a la mitja hora de joc, i van posar la por al cos dels locals, que van assetjar la porteria visitant. En el minut 95, i amb Oblak en posició atacant per contribuir a fer l'empat, De Frutos va xutar des de gairebé mig camp i a porteria buida per signar el 0-2 definitiu.

Aquests dos resultats nefastos per als interessos matalassers donen aire al Barça, que avui rep el Cadis a l'hora de dinar (14 h), i el Madrid, que ahir va solucionar la visita al camp del Valladolid (0-1) gràcies a un gol de Casemiro a passada de Kross (min 65). L'Atlètic té 55 punts (23 partits jugats), el Madrid 52 (24), el Barça 46 (22) i el Sevilla 45 (22).

Ahir també va destacar el triomf del València sobre el Celta per 2-0, amb gols de Vallejo i Gameiro en el temps de descompte. El Celta jugava amb 10 des del 64 per expulsió del porter, Rubén Blanco.