Partit espès de les blaves que no van passar de l'empat enfront del penúltim classificat, després de fer una segona part on van patir molt defensivament.

El començament va ser molt trepidant, amb una ocasió clara per cada equip, que les porteres van malbaratar. Aleshores, el duel va agafar un altre aire. Les interrupcions provocaven que el conjunt blau no es trobés còmode sobre el terreny de joc. Passaven els minuts i l'equip no creava perill.

No va ser fins al minut 38, quan després d'una bona jugada blava, Marina va definir a la perfecció per obrir la llauna. Va ser el punt d'inflexió perquè arribessin oportunitats claríssimes de l'Igualada, que Pauli i Bernadí, no van aprofitar. S'arribava al descans amb la sensació, que el partit havia quedat sentenciat.

A la represa, el panorama va canviar dràsticament. Les visitants van ser més intenses i van dominar, disposant d'arribades molt clares per empatar. Amb el pas dels minuts, el Pallejà anava guanyant terreny i, finalment, al 74, van empatar.