La meritòria victòria que el CH Vilanova del Camí va assolir, diumenge, al poliesportiu de Can Titó, contra el Novadmin Lleida Pardinyes (18 a 16) permet a les jugadores de David Díaz pujar fins al segon lloc de la classificació del grup A de la Lliga Catalana Femenina, després de la disputa de la tercera doble jornada de la competició.

Les vilanovines es van saber refer de la derrota encaixada dissabte a Lleida (30 a 15) en un partit en el qual no van mostrar el nivell d'intensitat habitual. L'endemà, a casa, les anoienques van exhibir una gran defensa que els va possibilitar controlar el ritme del partit i segellar el triomf en els últims cinc minuts, en els quals les lleidatanes no van poder marcar. El Novadmin Lleida lidera la classificació amb 8 punts, els mateixos que sumen el CH Vilanova, segon, i el CH Palautordera, tercer.

Segon triomf del CH Martorell

En el grup B, el CH Martorell va sumar el segon triomf, dissabte, contra el CH Ascó (32 a 18). Núria Morlesín i Helena Sevilla van transformar set gols cadascuna, ben secundades per Nahir Sofia Skerl i Agostina Estel-rrich, autores de sis gols. Diumenge, les martorellenques van cedir a la Ribera d'Ebre (26 a 24).