El CE Manresa ha vist hipotecades les últimes setmanes les seves possibilitats de quedar entre els tres primers del seu grup de Tercera Divisió. Cinc empats i una derrota no han fet justícia al joc de l'equip i demà, a les 12 hores, intentarà obtenir una victòria a la Pobla de Mafumet per continuar tenint opcions.

El tècnic manresà, Ferran Costa, explicava ahir que «si fas el còmput dels dos grups, la línia està sent molt bona. Tinc la sensació que tots els equips que empaten contra el Manresa marxen contents». Sobre el rival, «des del canvi d'entrenador són més verticals, ataquen ràpid. Té pressupost, plantilla i estructura de grup per ser entre els tres primers i això fa que sigui un partit complicat, exigent, però emocionant».

El Manresa té per al partit de demà, contra un equip que té quatre punts i un partit menys disputat, la baixa de Moha, lesionat en una mà.

Per la seva banda, el CF Igualada també juga a les 12, en el seu cas al camp del San Cristóbal. L'equip de Carlos López sembla definitivament instal·lat entre els tres últims.