El Manresa FS disputa aquesta tarda, a partir d'un quart de set, un partit important a l'hora de determinar si aspira a les dues primeres posicions del seu subgrup de Segona Divisió B o s'ha de conformar amb lluitar per la tercera o la quarta places, que permeten passar al grup principal de la segona fase. El rival és el Salou i el triomf és ineludible en una jornada en què els dos primers classificats, el Natació Sabadell i el Mataró, s'enfronten al quart i al cinquè, el Segorb i el Barceloneta.

El partit té un component emotiu, ja que serà el darrer de Sito Rivera com a tècnic manresà. S'ha compromès amb el Burela Pescados Rubén de Primera Divisió i, per tant, en el tram final de temporada serà un altre tècnic el que hagi d'assumir la responsabilitat a la banqueta del Pujolet.

Avui també juga el Sala 5 Martorell, en el seu cas contra l'Arenys de Munt a partir de les 20.15 hores. El conjunt martorellenc no hauria de tenir problemes per vèncer el cuer i seguir aspirant a finalitzar líder la primera fase.