El València continua amb el seu trist viacrucis per aquesta lliga. Semblava feia unes setmanes que havia agafat un bon camí, però ahir va ser del tot superat (3-0) per un Getafe que era a sota a la classificació i que ahir el va empatar a punts i, a més, li va guanyar el gol average particular.

El conjunt de Pepe Bordalás es va avançar abans del descans amb un gol de l'uruguaià Aranbarri. A més, a l'inici de la represa va ser expulsat el central Diakhaby i, des d'aquest moment, els madrilenys ja van tenir poques possibilitats. Mata va anotar el segon tot seguit i el jugador cedit pel Barça Aleñá va anotar el tercer.

En els altres partits, l'Osca va estar durant dos minuts fora del descens gràcies a un gol de Sandro a Ipurua nou minuts abans del final. Però 120 segons després, Diop va empatar (1-1) després del llançament d'un córner.

Per la seva banda, l'Alabès està molt a prop d'entrar en descens després de perdre ahir a casa contra un Osasuna que se n'escapa (0-1) amb un gol de Kike Barja.