Nova decepció a Ca n'Anglada. El CF Igualada va tornar a competir de tu a tu amb el seu oponent, un fet usual des de l'arribada de Carlos López a la banqueta, però va encaixar una nova derrota al camp del San Cristóbal (1 a 0). La manca d'encert golejador dels blaus va ser ahir, altra vegada, el seu taló d'Aquil·les.

Les dimensions del terreny de joc del Municipal de Ca n'Anglada i el joc físic i intens característic dels equips d'Óliver Ballabriga no van intimidar els anoiencs que van disposar de tres aproximacions perilloses en els primers vint minuts de joc: una rematada de cap de Sergio Álvarez que va conjurar Segura (min 8); una bona internada de Carlos Contreras que el davanter va culminar amb un xut desviat (min 18) i una intencionada centrada a la frontal de l'àrea de gol que no va poder arribar a rematar Sergio Álvarez.

Després que Joel Huertas va patir una violenta topada contra una tanca publicitària que va obligar a substituir-lo (min 34) va arribar el polèmic gol de Damián Obispo. Els igualadins van reclamar insistentment fora de joc del golejador.

Els blaus van afrontar el segon període amb més vocació ofensiva i Segura va tornar a aturar un xut de Sergio Álvarez després d'una bona acció individual de Genís Cargol (min 53). Quatre minuts després, aquest jugador va tenir la millor ocasió dels visitants,però la seva rematada de cap des de l'àrea de gol va sortit fregant el pal. L'última opció dels blaus la va generar Martí Just. En aquesta ocasió, Genís Cargol va xutar defectuosament (min 73).