La superioritat que va exhibir el Manresa al camp de la Pobla de Mafumet li va reportar una escassa recompensa. Els jugadors de Ferran Costa van signar un altre empat, en aquesta ocasió al Tarragonès (1 a 1), i van retornar a la capital del Bages amb la sensació que la injustícia intrínseca a aquest esport s'acarnissa amb el conjunt bagenc.

La primera part del partit es va caracteritzar per la intensitat i Izan Checa només va necessitar un minut i escaig de joc per materialitzar el primer gol de la matinal. El santfruitosenc va engaltar un xut ras i col·locat des de la frontal de l'àrea de gol que va superar el porter Cristian Arco.

El desavantatge va esperonar l'instint ofensiu dels pobletans que van assumir la iniciativa ofensiva, tot i que amb un escàs bagatge pel que fa a la generació de perill. Marc Vito va conjurar sense excessives dificultats el xut potent i col·locat de Guiu (min 12) i la rematada llunyana de Guillem Martínez (min 25).

Els blanc-i-vermells van arrabassar la possessió al seu oponent a partir d'aquest moment i l'àrbitre va treure de polleguera la banqueta visitant en anul·lar el segon gol manresà, obra de Marc Cuello, per un hipotètic fora de joc posicional (min 27). Va ser l'inici d'una fase d'efervescència ofensiva dels bagencs que mitjançant Toni Sureda (min 33), Izan Checa (min 36) i Juli Serrano (min 39) van obligar a lluir habilitats al porter local, Cristian Arco.

A la represa, els dos equips van signar una treva de quinze minuts que l'exclusió de Bruno Lorente va trencar i un servei en profunditat va permetre a Òscar Gómez encarar en solitari Marc Vito i superar-lo (min 62). La reacció del Manresa va ser fulminant i Èrik Rafael (min 64) i Noah (min 66) van acaronar l'1 a 2, però el xut del primer va fregar el pal dret de la porteria pobletana i la rematada de cap del segon es va estavellar al travesser. Cristian Arco va conjurar l'última ocasió visitant, un gran xut des de fora de l'àrea d'Álex Sánchez.