L'Igualada Femení HCP va caure derrotat ahir a la pista del Girona, un dels favorits per salvar la categoria, en un resultat assumible de cara a una salvació que es vendrà cara fins al final. El Girona s'escapa del grup que lluitarà per la tercera posició, un cop ja és matemàtic, pràcticament, que el Vila-sana salva la categoria. Cal recordar que enguany hi haurà cinc descensos a Nacional.

Del partit d'ahir, l'Igualada es va mantenir amb vida fins al descans, després d'haver reduït la distància de dos gols inicials amb una rematada de Mar Franci. Però el 3-1 abans del descans va fer mal i l'equip local va poder anar mantenint una distància de seguretat de dos gols que va poder mantenir malgrat els gols de Carla Claramunt i de Raquel Bernadas. L'Alcorcón visitarà diumenge Les Comes.