El final de la segona etapa del prestigiós tècnic Sito Rivera a la banqueta manresana no va poder ser amb una victòria blanc-i-vermella. El Manresa FS va empatar per segon partit consecutiu (4 a 4) i, tot i que manté el tercer lloc a la classificació, en els últims tres dies ha malbaratat l'oportunitat immillorable de sumar dues victòries.

La primera part del partit es va caracteritzar per les nombroses errades defensives dels manresans, un fet del tot inusual fins ara, i per l'eficàcia golejadora dels costaners, que pràcticament van materialitzar totes les ocasions que van generar (1 a 4). A la represa, els blanc-i-vermells van reaccionar i van convertir els vint minuts de joc en un atac i gol que els va permetre empatar el partit a falta de sis minuts. Només la falta d'encert va impossibilitar la remuntada.