L'allau de joc i l'exhibició d'encert ofensiu que va oferir el CH Sant Esteve de Palautordera al pavelló sesrovirenc va propiciar una derrota sense pal·liatius de l'equip del Baix Llobregat (33 a 42).

L'inici del partit no feia preveure aquesta situació. Durant els cinc primers minuts de joc es van imposar les defenses d'ambdues formacions i al minut 5 el marcador registrava un parcial exigu i inusual (0 a 1). La notable tasca dels jugadors d'Óliver Roy i Fran Cabrero a l'hora de contenir els atacs dels vallesans es va mantenir fins a l'equador del primer període, tal com delataven els parcials següents (2 a 4 i 6 a 8).

En els minuts següents, l'equip dirigit per Maiol Bosch va trobar l'estratègia per destarotar el sistema defensiu sesrovirenc i els visitants ja havien adquirit una renda de sis gols al minut 20 (7 a 13).

El CH Sant Esteve Sesrovires no va retrobar l'esma en tasques defensives durant la resta del primer acte (18 a 26) ni en el segon període, en què l'avantatge dels vallesans va arribar a ser de 16 gols (18 a 34). Els sesrovirencs mantenen la dotzena posició gràcies a la derrota encaixada per l'OAR Gràcia de Sabadell.