Des que va començar el 2021, l'Artés ha guanyat un dels seus cinc partits després de començar la temporada amb tres victòries consecutives. I la d'ahir especialment dolorosa després de desfer-se durant la segona meitat (67-49).

Els bagencs no estan trobant el seu ritme de joc, i cada partit se'ls fa massa llarg, fins al punt que, després d'arribar al descans 29-32, en el tercer període els d'Estany només van anotar cinc punts, deixant en evidència el seu moment de forma. El segon temps va ser un curtcircuit generalitzat, i l'avantatge aconseguit en els primers 20 minuts de joc es va perdre, i l'Artés va acabar caient per 67 a 49 en una derrota que els situa amb un balanç de 4-4 i cinquens a la classificació.

L'Artés va anotar només 3/21 en triples i va capturar 10 rebots menys que els rivals. Van perdre la batalla sota el cèrcol i, sense encert exterior, el seu atac va quedar molt tocat. El pròxim partit el juguen a casa davant l'Anagán Olivar.