L'Atlètic de Madrid va superar ahir amb èxit el repte de Vila-real i continua ben instal·lat en el lideratge de la Lliga Santander després de guanyar per 0-2, replicant així el bon triomf del Barça a Sevilla i en espera del que faci avui el Madrid (21 h) a casa contra la Reial Societat. Els gols de Savic i Joao Felix van sentenciar un matx a priori complicat i mantenen el Barça a 5 punts i el Madrid a 6, amb un partit jugat menys que els seus rivals en la pugna pel campionat. Diumenge vinent, al Metropolitano, derbi madrileny a les 16.15 h.

Després de cedir cinc punts en dos partits contra el Llevant, l'Atlético va afrontar una de les visites més difícils del calendari. El Vila-real va mostrar bona actitud en els primers minuts però un gol de Pedraza en pròpia porta al 24 va obrir el triomf matalasser. A la sortida d'un córner, Lemar va fer un bona centrada que Savic va rematar a molt a prop de la porteria. Asenjo va refusar però la mala sort va fer que la pilota piqués a l'esquena de Pedraza.

Joao Felix va sentenciar al 68 quan va recollir un mal refús de Pau Torres amb el cap. El portuguès, que va entrar al camp a la segona part, va xutar amb força des de la frontal de l'àrea i va liquidar les esperances d'un Vila-real que encadenava cinc empats i una derrota en els sis últims partits.

El Betis continua en ratxa: va guanyar el Cadis per 0-1 amb un gol de Juanmi al 84. El Celta va empatar a casa (1-1) amb el Valladolid amb diana de Murillo al 94 que igualava el d'Orellana (70). El Granada-Elx va acabar 2-1, amb gols de Quina (31) i Puertas (79) pels locals i Boye (40) per l'Elx.

Duel d'altura a Valdebebas

La lluita pel títol viurà avui (21 h) el darrer capítol de la 25a jornada en el duel que el Reial Madrid disputa a Valdebebas contra una Reial Societat que ve de quedar eliminada a l'Europa League enfront del Manchester United. Els de Zidane recuperen Marcelo, Odriozola, Valverde i Rodrigo. En canvi, Benzema, Sergio Ramos, Carvajal, Militao i Hazard continuen de baixa. Per la seva part, Imanol Alguacil té dues absències de pes, Mikel Merino, que compleix cicle de targetes, i Illarramendi, amb molèsties musculars. Ambdós s'afegeixen a la relació de baixes en què també hi ha Zaldua, Elustondo, Moyà, Sangalli i Sola.