La greu lesió de Noèlia Garcia a l'inici del partit entre l'Éibar i el Barça va ser el fet més desafortunat de la jornada de recuperació de partits pendents que va tenir lloc el cap de setmana. La portera igualadina del conjunt basc va recolzar malament el peu, es va danyar el tendó d'aquil·les i haurà de passar pel quiròfan.

Les blaugrana, amb la sesrovirenca Jana Fernández sobre el terreny de joc al minut 74, en substitució de Mapi Leon, van sumar la 17a victòria consecutiva i continuen invictes amb gols de Melanie, Mariona i Hermoso (0-3).

A Vallecas, triomf important del Rayo contra el cuer Deportivo per 3-1 en un matx que va començar a decantar la fruitosenca Paula Fernández amb un gran gol de falta al minut 26 en enviar la pilota a l'esquadra. Garcia va empatar (36), però Bulatovic (54) i Sheila (79) van consolidar el triomf de les madrilenyes.

La monistrolenca Núria Mendoza va jugar els 90 minuts en el matx que la Reial Societat va remuntar al Real Madrid (3-1). El Betis va guanyar 1-0 l'Athletic sense la manresana Marta Perarnau.