Quatre dies després de veure's les cares a la lliga, Barça i Sevilla s'enfronten avui al Camp Nou en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei (21 h, Tele5). Per passar a la final, els blaugrana necessiten remuntar el 2-0 de l'anada.

El Barça acudeix al partit amb confiança després d'haver guanyat el Sevilla (0-2) dissabte passat. I intentarà reeixir sense Ansu, Coutinho ni Sergi Roberto, que contiuen lesionats, els dubtes de Pjanic i Araujo, i l'esperança que Pedri torni a la convocatòria que el Koeman farà pública avui.

El centrecampista canari està duent a terme una recuperació miraculosa, ja que va abandonar lesionat l'últim partit per un estirament muscular al soli de la cama esquerra i ahir va entrenar amb normalitat. En canvi, Araujo es va retirar dissabte amb molèsties i ahir va entrenar al marge.

Si Araujo finalment no està en condicions, caldrà veure si Koeman repetirà el 3-5-2 que va recuperar, amb èxit, en l'últim duel contra els andalusos. Llavors seria Umtiti qui formaria a la defensa al costat de Lenglet i Piqué, amb Alba i Dest com a carrilers, Busquets en el pivot defensiu, i De Jong i Pedri com a interiors. Una possibilitat seria asseure a Pedri d'inici i endarrerir Messi per deixar Dembélé i Griezmann, que no va jugar ni un minut dissabte, com a referents ofensius.

El Sevilla, per la seva part, viatja amb Ocampos i Acuña, que fins ara estàvem lesionats.