L'igualadí Lahcen Ait Alibou (CAI Petromiralles) i la manresana Bethelhem Manzano (Avinent CA Manresa) es van proclamar campions d'Espanya de cros per equips com a membres de les seleccions catalanes absoluta masculina i sub-20 femenina, respectivament. L'assoliment es va produir durant l'estatal de cros que es va celebrar diumenge al circuit Cerro de los Ángeles (Getafe).

L'atleta igualadí va completar els 10,2 km del circuit madrileny amb un temps de 31' i 35'', un registre que li va permetre travessar la línia de meta en 17a posició i contribuir al títol de la selecció catalana.

Bethelhem Manzano va ser la catorzena en la categoria sub-20 femenina en superar els 6,2 km del recorregut en 24' i 19''. Manzano va ser la quarta millor atleta del país i va incidir en el triomf de Catalunya.

Naima Ait Alibou i Roger Súria (CAI Petromiralles) també van pujar al podi amb la selecció. La primera, amb una marca de 38' i 38'', es va proclamar campiona d'Espanya per equips femenins sub-23 i el segon va assolir el tercer lloc amb el combinat català sub-20 masculí. Súria va completar els 8,2 km del circuit en 27' i 58''.