El FC Barcelona femení va posar ahir un peu als quarts de final de la Lliga de Campions en derrotar per 4-0 el Fortuna Hjörring danès. El hat-trick de la madrilenya Jennifer Hermoso entre els primers minuts de cada meitat va establir una diferència que després va ampliar Alexia Putellas amb un quart gol que encara dona més tranquil·litat a les jugadores de Lluís Cortès.

De fet, les blaugrana encara haurien pogut obtenir un resultat més engruixit contra un adversari que es va refugiar en un 5-4-1 que tampoc no va servir de gran cosa. Així, les catalanes van sortir a solucionar el partit amb Mariona oberta a l'esquerra i Graham Hansen a la dreta. La noruega va ser fonamental desbordant Laura Frank per la seva banda i així va arribar el primer gol. Va ser en una centrada molt passada i sense aparent perill que va fer bona Jennifer Hermoso amb una rematada de cap. Sis minuts més tard, la mateixa jugadora va anotar el segon després d'una altra centrada de Graham Hansen i aquesta hauria pogut fer el tercer en rematar al pal.

A la segona part, després d'una arribada d'Aitana, va arribar el tercer gol en una acció calcada de les altres. Llavors, Cortès va rellevar algunes de les peces importants i va donar aire a l'equip. Alexia va enviar una altra pilota al pal i, després d'ocasions de Marta Torrejón i Patri Guijarro va arribar el quart gol, quan Alexia va desviar una falta llançada per Melanie Serrano.