L'atleta banyolina Esther Guerrero, a qui entrena el tècnic manresà Joan Lleonart, va acabar ahir en 5a posició a la final dels 1.500 metres dels Campionats d'Europa d'atletisme en pista coberta, a la localitat polonesa de Torun. La migfondista no va poder aguantar a la darrera recta la segona posició i va ser avançada per tres atletes en una cursa que va conquerir la belga Elise Vanderelst.

La prova es va desenvolupar a un ritme molt lent, amb les tres representants espanyoles situant-se al davant de bon inici. Guerrero va atacar quan quedaven 400 metres i només Vanderelst li va aguantar el pols, superant-la i guanyant l'or amb 4.18.44. La catalana, però, va pagar l'esforç, es va quedar sense forces i als darrers metres la van avançar la britànica Holly Archer (4.19.91), l'alemanya Hanna Klein (4.20.07) i la soriana Marta Pérez (4.20.39). Guerrero va fer 4.20.45.